Over
Lesgeven anno 2023.

Tijdens dit webinar bespreken wij graag drie populaire, en misschien ook wel de meest veelbelovende, ontwikkelingen van dit moment.

1. OpenAI & Chat-GPT Q&A
2. Een metaverse gebouwd voor onderwijs, genaamd: Universe
3. De myViewBoard Advanced Manager
4. Calvijn College 7 vestigingen voorzien en ontzorgd

ViewSonic biedt d.m.v. producten en EdTech-oplossingen een moderne leeromgeving voor ieder onderwijsniveau

Ervaringsdeskundige Ad Verwijs Hoofd ICT & Planning van het Calvijn College, specialist Mark Metzelaar algemeen directeur van Xafax Visuals en Rob van Calis Key Account Manager Pro AV bij ViewSonic Benelux zullen deze onderwerpen toelichten en gaan in discussie over de toepassing. Graag beantwoorden zij ook uw vragen tijdens het Webinar
Agenda
  • OpenAI & Chat-GPT Q&A
  • Een metaverse gebouwd voor onderwijs, genaamd: Universe
  • De myViewBoard Advanced Manager
  • Calvijn College 7 vestigingen voorzien en ontzorgt
Presentatoren
1679403915-f344be8506527f68
Dieter möckelmann
Community Manager IPON
Your personal host for all our webinars!
1679320334-bb9adf85aeb2b492
Rob van Calis
Senior Key Account manager Pro AV
Rob van Calis is Senior Key Account manager Pro AV bij ViewSonic Benelux. Met meer dan 15 jaar ervaring in de audiovisuele industrie, heeft hij een schat aan kennis opgebouwd in het leveren van oplossingen voor bedrijven en organisaties. Rob is gepassioneerd door technologie en streeft ernaar om zijn klanten te voorzien van innovatieve en op maat gemaakte oplossingen die hun bedrijfsdoelstellingen ondersteunen. Met zijn professionele vaardigheden en persoonlijke aanpak heeft hij een uitstekende reputatie opgebouwd in de industrie.
1679320480-9b89562a4a971be5
Ad Verwijs
Hoofd ICT
Ik ben op het Calvijn College (7 vestigingen, plm. 3200 leerlingen) Hoofd ICT & Planning. Ik geef leiding aan zowel de technische- als de functionele kant van alles wat met ICT te maken heeft (systeembeheer, applicatiebeheer) en daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de organisatie van de onderwijsondersteuning op dit gebied, in de vorm van het organiseren van een e-coach groep. E-coaches zijn docenten, die op elke locatie aanwezig zijn, die tot taak hebben hun collega's te ondersteunen en van advies te voorzien rondom het gebruik van ICT in de les.
Belangrijk onderdeel van mijn taak is leiding geven aan het ontwikkelproces Onderwijs en ICT binnen de school.
Naast de ICT kant vallen ook de roostermakers binnen deze afdeling.
Ik heb ruim 35 jaar ervaring als docent in het VO als economie en ICT docent en heb in mijn ruim 40 jarige onderwijscarrière allerlei functies binnen de school gehad zoals dekaan, examensecretaris, roostermaker, teamleider en ict-coördinator.*
1679320587-f43e43b879f83c2d
Mark Metzelaar
Algemeen directeur van Xafax Visuals
Sinds juni 2022 Mede-eigenaar en algemeen directeur van Xafax Visuals.
Met ons professionele team zorgen wij ervoor dat onze klanten hun lessen, instructies en presentaties gemakkelijk visueel kunnen maken met behulp van (interactieve) AV-producten.
AV-Techniek moet het delen van kennis versterken, niet hinderen.
1681298642-36d71389325aef56
IPON
Onderwijsinnovatie & ICT
Registreer om de opname te bekijken
Volledige naam*
e-mailadres*
Wil je de IPON nieuwsbrief ontvangen met het meest relevante onderwijsinnovatie & ICT nieuws?*
We gebruiken BigMarker als ons webinarplatform. Door op Registeren te klikken, erken je dat de door jou verstrekte informatie wordt overgedragen aan BigMarker-verwerking in overeenstemming met hun Servicevoorwaarden en Privacybeleid.