Over
Tijdens deze webinar gaat IPON in gesprek met onderwijsexperts Ko Smidt en Eveline Kaleveld over het creëren van duurzame en veilige leeromgevingen en het belang van digitale geletterdheid voor een effectieve onderwijspraktijk.
Wanneer
vrijdag, 12/01/2024 · 14:30 CET (GMT +1:00)
Agenda
  • Slimme investering
  • Digitale geletterdheid
  • Toegankelijkheid
Presentatoren
1699872755-0e6b538b58f46834
Eveline Kaleveld
Als bedenker van kleutersdigitaal.nl ligt Eveline’s hart bij het zinvol inzetten van technologie in de klas. In het basisonderwijs vindt zij dat de iPad een prachtige tool is om in te zetten. Hier is zo veel uit te halen, zodat de iPad meer wordt dan een boek achter glas. Daarom vindt Eveline het geweldig om vanuit haar positie als Apple Professional Learning Specialist jou te mogen begeleiden om meer uit de iPad te halen. Om zo meer uit je onderwijs met technologie te halen dan je voorheen deed. Eveline kan jouw school concreet helpen met het inzetten van de technologie en dit (het liefst) altijd in relatie met jullie visie. Waarbij ze jullie ook kan ondersteunen in de relatie visie en technologie.
1699872809-425514030752101d
Ko Smidt
Ko is als docent muziek en Onderzoek & Ontwerpen (Technasium) werkzaam in het voortgezet onderwijs. Hij combineert het lesgeven met trainingen en advies over Onderwijs & ICT. Hij gaat daarbij gedreven, gedegen, creatief en pragmatisch te werk. Aanvullend op zijn werkzaamheden als Apple Professional Learning Specialist is hij expert in digitale didactiek en hij heeft veel IT-technische kennis. Hij weet wat er speelt op de werkvloer en is altijd goed op de hoogte van trends en ontwikkelingen en de daadwerkelijke relevantie voor het onderwijs.
Reserveer uw plek
Volledige naam*
e-mailadres*
Wil je de IPON nieuwsbrief ontvangen met het meest relevante onderwijsinnovatie & ICT nieuws?*
Delen gegevens*
We gebruiken BigMarker als ons webinarplatform. Door op Registeren te klikken, erken je dat de door jou verstrekte informatie wordt overgedragen aan BigMarker-verwerking in overeenstemming met hun Servicevoorwaarden en Privacybeleid.