Over
Meer informatie over Nationale Nederlanden --> https://www.nn.nl/Zakelijk/Schadeverzekeringen/Constructieverzekering-voor-bouwwerken.htm

Al 15 jaar verbinden wij hoofdaannemers en bouwspecialisten in ons offerteplatform voor de bouw. Connecting Expertise is daarom meer als een missie. Het is wie we zijn.

Daarom nodigen we je met trots uit voor dit leuke én leerzame webinar in samenwerking met onze kennispartner Nationale Nederlanden. Als grootste verzekeraar van Nederland delen zij hun expertise over schadeloos bouwen. Alle juridische rompslomp en technische praatjes laten ze thuis. Wel laten ze je in 3 praktijkvoorbeelden zien hoe bouwen niet moet.

Op donderdag 7 april organiseert 12Build in samenwerking met Nationale Nederlanden een live webinar over Schadeloos Bouwen.

Meld je snel aan!
Presentatoren
1647269875-360d62e7c3cb9677
Peter Brouwer
Partnerships
1647866284-75f863a94f2ec99e
Geert Buurke
Specialist schadeverzekering bouw, vervoer en transport van Nationale Nederlanden
Registreer om de opname te bekijken
Voornaam*
Achternaam*
e-mailadres*
Telefoonnummer
Bedrijfsnaam*
Functie
Toestemming
12Build gebruikt uw gegevens om contact met u te houden over dit webinar. We zullen uw persoonlijke informatie niet delen met derden. Voor meer informatie kunt onze privacy statement lezen.
Ja ik geef toestemming om mij te informeren over dit webinar*
We gebruiken BigMarker als ons webinarplatform. Door op Registeren te klikken, erken je dat de door jou verstrekte informatie wordt overgedragen aan BigMarker-verwerking in overeenstemming met hun Servicevoorwaarden en Privacybeleid.