Special Offer: Get 50% off your first 2 months when you do one of the following
Personalized offer codes will be given in each session
WEBINAR BEEINDIGD

De beste voorbereiding op de NRVT assessments

Over deze Webinar

Dit webinar is speciaal voor alle woningtaxateurs van Vastgoedpro en staat in het teken van de assessments van het NRVT.

Het NRVT heeft onlangs aangekondigd dat alle taxateurs Wonen in de komende jaren een assessment dienen te doen. Het behalen van dit assesments is noodzakelijk om woningen te blijven taxeren.

Daarom hebben we Mirande Waldmann van het NRVT uitgenodigd. Met Rolph Limpens bespreekt zij het belang van de assessments, wat je kunt verwachten van een assessment én geeft ze uitleg over de procedure.

Na het bekijken van dit webinar weet je precies hoe je je moet voorbereiden op het assessment en zijn al je vragen over dit onderwerp beantwoordt. Want: de eerste taxateurs worden al vanaf april uitgenodigd voor het assessment.

Dit gratis webinar is toegankelijk voor iedereen die werkzaam is bij een aangesloten kantoor en Vastgoedpro-leden. Live-deelname levert gediplomeerde Vastgoedpro-leden 1 PE-punt op. NRVT gecertificeerde leden kunnen dit PE-punt gebruiken in de vrije ruimte.

Agenda
  • NB. Dit webinar duurt ca. 45 minuten. De 2,5 uur die hieronder genoemd wordt is niet voor u van toepassing. Dat is alleen om ervoor te zorgen dat de opname niet voortijdig gestopt wordt.
Wie kan bekijken:
Webinar prijs: Gratis
Aanbevolen Presentators
Gehost door
Geregistreerd (137)
Aanwezig (116)
Aanbevolen