· Amsterdam (GMT +2:00)
Voeg toe aan je agenda
Na onstuimige groei of juist stilstand door de coronapandemie nu verder met je e-commerce gerichte applicatie? Schaal je applicatie maximaal! Op weg naar schaalbaarheid zijn er momenten waar welke e-commerce gerichte organisatie mee te maken krijgt. Zoals krapte in het aanbod van developers. Of juist het moment dat je team nieuwe technologieën wil gebruiken, en je tegelijk met legacy code te maken hebt. Of een platform dat end-of-life gaat, en dan?

Met een illustratieve voorbeeld-applicatie, waar we van 5 gebruikers per maand naar 1000 per dag willen, zet Daniel de Groot (CCO van True) alle momenten op weg naar maximale schaalbaarheid bij elkaar. Al deze momenten zijn gebaseerd op de jarenlange industry intelligence van True in de e-commerce branche. Je krijgt de momenten mee én best practices hoe je je applicatie een stap verder kunt brengen in de groei. Na afloop van het webinar is er ruimte om individuele vragen te stellen.
1656508414-51ee1f7c796c27cb
Head of Customer Success
Guido Laout is Head of Customer Success bij True. Samen met zijn team van Customer Success Managers helpt hij klanten van True met hun dagelijkse business en biedt hij ze meer proactiviteit dan dat ze van de gemiddelde hosting provider verwachten. Guido heeft nog nooit een baan buiten de wereld van managed hosting gehad. Waarom? Simpel wat hem betreft: de veranderlijkheid. Na 9 jaar is de branche compleet anders: andere technologieën, nieuwe ontwikkelingen, methodes en manieren van (samen)werken. En juist door deze veranderlijkheid neemt hij je graag mee in nieuwe ontwikkelingen die je helpen de ambities van je bedrijf of team te schalen en realiseren.
1656508778-d1063ef4b84b0fb3
Manager Solutions
Marijn de Vlieger is Manager Solutions bij True. Samen met zijn team van Solution Architects helpt hij de klanten van True om complexe technische oplossingen te gebruiken om de prestaties te maximaliseren en de kosten op hun webhostingplatforms te maximaliseren.
Deel