Webinar
Webinaari on pÄÄttynyt
Tästä webinaarista
Mitä ovat kulttuurintutkijan vahvuudet työelämässä? Entä miten hahmottaa omaa osaamistaan työelämää ajatellen?

Tervetuloa kuulemaan työstä kulttuurialalla sekä alan ammattilaisten osaamisesta Museoalan ammattiliitto MALn ja Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKUn vuosittaiseen Kulo-webinaariin 6.5.2020 klo 16.30-18!

Edellisestä vuodesta poiketen webinaari pidetään tällä kertaa tiiviimpänä 1,5 tunnin kokonaisuutena, mutta sitäkin kompaktimpana ja timanttisempana.

KOULUTTAJAT
Webinaarissa kouluttajana toimivat TAKUn järjestökoordinaattori Sini Myllyniemi ja MALn järjestökoordinaattori Heta Hedman. Molempien työnkuvaan kuuluu erityisesti ammattijärjestönsä opiskelija- ja korkeakouluyhteistyö, sekä työelämäluentojen ja -tilaisuuksien pitäminen.

KENELLE
Webinaarin sisältö on suunnattu erityisesti opintojen varhaisemmassa vaiheessa oleville kulttuurintutkimuksen opiskelijoille.

Myös muut MALn ja TAKUn jäsenet sekä aiheesta kiinnostuneet opiskelijat ovat kuitenkin tervetulleita osallistumaan webinaariin. Webinaarin vinkit hyödyttävät kulttuurintutkimuksen opiskelijoiden lisäksi myös muita opintojen alkuvaiheessa olevia sekä oman osaamisen hahmottamiseen tukea kaipaavia.

OSALLISTUMINEN

Voit seurata webinaaria kotisohvaltasi. Webinaarin seuraamiseen tarvitset oman tietokoneen ja riittävän internet-yhteyden. Suosittelemme kuulokkeiden käyttöä äänenlaadun tehostamiseksi.

Webinaarihuone avautuu klo 16.15. Itse webinaari on klo 16.30-18. Webinaarin jälkeen on varattu halukkaille 15 min aikaa syvemmälle keskustelulle ja tarkemmille kysymyksille.
Ohjelma
  • Työllistyminen kulttuurialoille
  • Omien vahvuuksien hahmottaminen & sanoittaminen
  • Osaamisen rakentaminen; esim. sivuaineoikeuksien hyödyntäminen
  • Ammattijärjestöjen tuki opiskelijoille & työttömyysturva
Esiintyjät
1588584630-49b5fbceeb06f4f0
MAL ry / Heta Hedman
Järjestökoordinaattori
2319073-1533811586
TAKU ry / Sini Myllyniemi
Ilmoittaudu
Your first name*
Your last name
Sähköpostiosoitteesi*
We use BigMarker as our webinar platform. By clicking Register, you acknowledge that the information you provide will be transferred to BigMarker processing in accordance with their Käyttöehdot and Privacy Policy.