Special Offer: Get 50% off your first 2 months when you do one of the following
Personalized offer codes will be given in each session

MDG-NET tafelgesprek

Over dit webinar

U bent van harte uitgenodigd om virtueel aan te schuiven bij het 'MDG-NET Online Tafelgesprek' op donderdag 29 april a.s. om 14.00 uur. Deze middag verwelkomen wij met trots Cees-Jan Pen en Christa Courage als onze tafelgasten. Pen is lector bij het lectoraat 'De Ondernemende Regio' en deskundig op het gebied van werklocaties (bedrijventerreinen, kantoren en winkels), stedelijke en regionale economie en vastgoed. Onze tweede tafelgast, Courage, is eigenaar van Courage interieur en Courage architecten. Ze ontwikkelt vol overgave eigentijdse, uitdagende en inspirerende architectuur, interieurs, kunstwerken en producten.

Gespreksleider deze middag is Robert-Jan Steegman, financieel directeur Nestinox en tevens onze voorzitter. Voorafgaand aan het tafelgesprek zal een korte ALV-formaliteit plaatsvinden voor leden van MDG-NET, die in een mum van tijd gepiept is.

Thema's en onderwerpen die tijdens het MDG-NET Online Tafelgesprek worden aangesneden zijn interessant voor iedereen in de branche. De vereniging wil in roerige tijden niet alleen meerwaarde leveren aan haar leden, maar aan de volledige branche. Vandaar dat MDG-NET het webinar kosteloos openstelt. Deelname is volledig interactief. Via de chatfunctie kunt u uw mening ventileren en vragen stellen aan de sprekers. Mis deze kans niet en meld u snel aan!

Wie kan bekijken: Iedereen
Prijs: Gratis
Aanwezig (16)
Aanbevolen...