Special Offer: Get 50% off your first 2 months when you do one of the following
Personalized offer codes will be given in each session
WEBINAR BEEINDIGD
· 2 uren

Contactlens Nieuws Nederland Live On Tour

woensdag, 30/03/2022 · 19:30 · Amsterdam
Over dit online event

Elke maand, na het verschijnen van de Contactlens Nieuws Nederland nieuwsbrief, organiseert Johnson & Johnson Institute een live discussie sessie waarin het thema uit de nieuwsbrief verder zal worden uitgediept aan de hand van wetenschappelijk nieuws en inzichten.

Deze inzichten worden gepresenteerd door een vast online-panel bestaande uit Eef van der Worp, Marco van Beusekom en Greg Dingeldein. Daarnaast zullen met vaste regelmaat nationale en internationale gasten aansluiten. Op de hoogte blijven van wat er speelt binnen de contactlenzen branche is nog nooit zo levendig geweest!

Is myopie management maatwerk?

Deze discussie gaan we voeren tijdens de Contactlens Nieuws Nederland Live on Tour aflevering speciaal vanuit het Joods Cultureel Kwartier. Zoals de naam doet vermoeden gaan wij dit jaar voor het eerst op tournee. Dat betekent dat u ook fysiek aanwezig kunt zijn bij deze aflevering in het centrum van Amsterdam. Schrijf u nu in om in levende lijve of digitaal aan te haken!

Wilt u fysiek aanwezig zijn bij deze live sessie? Geef dat aan bij inschrijving. Toewijzing van studioplaatsen gaat op basis van volgorde van inschrijving.

Locatie:
Joods Museum - Auditorium
Nieuwe Amstelstraat 1
1011 PL Amsterdam

Wie kan bekijken: Iedereen
Prijs: Gratis
Aanbevolen...