Special Offer: Get 50% off your first 2 months when you do one of the following
Personalized offer codes will be given in each session

Pasul către managementul IT eficient: Managementul automatizat al proceselor corporative

Despre Acest Webinar

Urmăriți procesele din organizație, automatizați și auditați cu soluții IT adecvate. Înregistrați-vă la ciclul nostru de webinarii. Vezi cum poți aplica sfaturile și trucurile noastre în afacerea ta! Aflați în limba română, într-un mod scurt și practic, cum vă puteți îmbunătăți mediul IT cât mai curând posibil. Operați-vă departamentele și activele în siguranță, rapid și convenabil!

Agendă
  • Introducere în lumea ITSM&ESM cu ServiceDesk Plus
  • Aruncă o privire în ecosistem cu experții noștri și află cum se pot conecta trei produse cu o singură solicitare
  • Urmăriți procesul cu până la 5 etape automate de aprobare și aflați cum vor fi mai eficienți factorii de decizie
  • Aflați cum declanșarea automată a sarcinilor va asigura un proces de succes pas cu pas, ajutând toată lumea să-și amintească sarcinile disponibile.
Cine poate vedea: Toată lumea
Tarif Webinar: Gratuit
Prezentatori
Webinar hosting presenter
Cu 7 ani de experiență în IT, Mihai, în calitate de Product Manager, aduce produsele ManageEngine pe piața din România pentru a satisface nevoile de afaceri ale clienților noștri. De la KickOff până la implementarea live, el este responsabil pentru toate aspectele tehnice, asigurându-se că cerințele sunt îndeplinite și produsele sunt bine primite în infrastructura Clienților.
Webinar hosting presenter
La MWT Solutions, Paul este responsabil de implementarea afacerii la nivel local și de asistența clienților cu produsele ManageEngine. Scopul său este ca toți clienții MWT Solutions să se simtă fericiți de deciziile lor de a colabora la nivel local și internațional. Paul este specializat în segmentul B2B, strategie și analiză. Are o experiență de peste 10 ani ca specialist în vânzări și dezvoltare de afaceri, precum și în conducerea echipelor. Este responsabil de dezvoltarea afacerii, menținerea departamentului de vânzări, co-crearea strategiei de afaceri pentru Piața Română și menținerea portofoliului de vânzări.
Găzduit de
Recomandat