Special Offer: Get 50% off your first 2 months when you do one of the following
Personalized offer codes will be given in each session
WEBBSEMINARIET AVSLUTAT

Hjälp, snälla hjälp mig, de tar Esmeralda

Om Detta Webbseminarium

Jag hör smärtan i Melindas röst. Hon fortsätter, varför agerar ingen?
Esmeralda togs från sin fostermamma Melinda och stoppades rakt ner i beroendets käftar. Hon var knappt tre och hade ingen chans. Hur ska en liten flicka klara sig mot en av världens mest destruktiva sjukdomar som tar med sig allt i sin väg.

När jag satt med Melinda som stöd under rättegången och rapport efter rapport fastställde beroendeproblematik hos Rebecca, den biologiska mamman, kände jag ett sådant hat mot den sjukdom jag tillsammans med ca en miljon svenskar bär på. Men också frustration över rädslan att agera när vi känner en oro för att någon kan ha ett alkohol eller drogproblem. Är vi verkligen så rädda för att trampa någon på tårna?

Några månader efter att Esmeralda tagits från Melinda och flyttats till sina biologiska föräldrar hittades hon död under sängen inlindad i en filt. Där hade hon legat i tre dygn. Hon hade närmare hundra fysiska skador och ett flertalet narkotikaklassade substanser i kroppen.

Vi lät ett litet hjärta släckas men genom kampen som fötts ur förtvivlan och ursinne över det ofattbara har Melinda tänt hundratusentals hjärtan som idag rest sig och agerat.

Varmt välkomna till ett samtal om sorg, kamp och upprättelse. //Sarah

Vem kan se: Alla
Webbseminarium Pris: Gratis
Presentatörer
Webinar hosting presenter Ljung & Sjöberg
Vård och Utbildningsföretag inom missbruk och beroende
Leds Av
Ljung & Sjöberg webinar platform hosts Hjälp, snälla hjälp mig, de tar Esmeralda
Under mer än ett decennium har vi framgångsrikt hjälpt arbetsgivare att lösa alkohol och drogproblem på arbetsplatsen. Eftersom vi själva varit en del av problemet har vi kunnat utforma en lösning som verkligen fungerar.
Deltog (426)
Rekommenderad