WEBINAR BEEINDIGD
Over deze Webinar
Installeert u zonne-energie systemen en bent u benieuwd hoe u veiligheid & kwaliteit optimaal kunt waarborgen? Meldt u dan aan voor ons webinar! In dit webinar komt u er alles over te weten en kunt u live vragen stellen!

Installatie van zonne-energie systemen, kennis of kunde?

Zonne-energie is inmiddels volledig ingeburgerd als alternatieve, duurzame energiebron. Of een zonnepaneel goed en veilig zijn werk doet, hangt af van de kwaliteit van het systeem én van de manier waarop dat geïnstalleerd is. En dat laatste laat nogal eens te wensen over. Wat kunt u doen om u te onderscheiden in de markt en te laten zien dat uw bedrijf kwalitatieve en veilige installaties levert? Deze en andere vragen komen op 29 september a.s. aan bod tijdens het gratis webinar over zonne-energiesystemen.

Tijdens het webinar bespreken Bas van Galen (Certification Engineer ‘montage van zonne-energie systemen’) en Danny Vermeulen (Unit manager Construction Products) alle ins en outs op het gebied van zonne-energie systemen.

Onderstaand kunt u de onderwerpen vinden die tijdens het interactieve webinar worden besproken.

U bent van harte welkom om het gratis webinar te volgen op dinsdag 29 september, om 14:00 uur
Agenda
  • Uitdagingen in de installatiebranche
  • Hoe behoudt u de benodigde kwaliteit op uw vakgebied?
  • Hoe bewijst u dat u tijdens het hele installatie proces niet alleen veilige installaties levert, maar ook eventuele risico's probeert te voorkomen?
Presentator
  • 1597320320-3da4923441518f8e
    Webinar organisatie Kiwa