Special Offer: Get 50% off your first 2 months when you do one of the following
Personalized offer codes will be given in each session

Den lokale klimarisikoen - DEL 2

May 6, 2020 at 10:00:00 AM · Copenhagen
Om Dette Webinaret

Velkommen til det andre av to webinarer om den lokale klimarisikoen!

KBN, Norsk klimastiftelse, Vestland fylkeskommune og Klimapartnere Vestland inviterer til kunnskapsdeling i webinarformat 28. april og 6. mai. Vi har fått med oss dyktige folk fra flere fagmiljøer og flere deler av landet til å belyse hvordan klimaendringer og klimapolitikk påvirker lokalsamfunnene våre. Sett av litt tid disse to formiddagene til å lære sammen med oss!

Nedenfor finner du programmet til del 2 av denne mini-webinarserien, som foregår 6. mai.

I margen til høyre kan du også melde deg på del 1, som foregår 28. april: Der får vi en innføring i hva klimarisiko er for noe og hvilke klimaendringer vi bør planlegge for. Vi får også konkrete eksempler på hvordan klimarisiko blir tatt inn i strategi og styring både i finansnæringa og i en fylkeskommune.

Webinarene vil foregå via plattformen BigMarker, som ikke krever nedlasting av programvare. Som deltaker vil du ikke dele verken lyd eller bilde, men du får anledning til å stille spørsmål underveis.

Agenda
  • Klimaendringer i andre land: Hvordan vil Norge bli påvirket? V/ Ane Hagen Kjørholt, seniorrådgiver Seksjon for klimatilpasning og lokale klimatiltak, Miljødirektoratet.
  • Klimarisiko: Hva har utvikling i klimapolitikk og teknologi å si for kommunenes investeringer? Innlegg v/ Torunn Brånå, fagansvarlig grønn finans, KBN
  • Det offentliges ansvar for klimatilpasning fra et juridisk perspektiv. Innlegg v/ Eivind Junker, førsteamanuensis ved Fakultet for samfunnsvitenskap, Nord universitet
  • Hvordan kan ulike næringer tilpasse seg været de kommende tre månedene? Innlegg v/ Erik Kolstad, forsker ved Bjerknessenteret for klimaforskning.
  • Operasjon nullutslipp – slik går vi frem. Innlegg og praktiske metoderåd v/ Helene Frihammer, leder for Klimapartnere Vestland.
Hvem kan se: Everyone
Webinarpris: Gratis
Arrangert Av
KBN webinar platform hosts Den lokale klimarisikoen - DEL 2
Kommunalbankens webinar