Special Offer: Get 50% off your first 2 months when you do one of the following
Personalized offer codes will be given in each session
Over deze Webinar

Marketeers laten zich nog (te) vaak drijven door emotie en buikgevoel als het over marketingprojecten, -acties en -campagnes gaat. Dat is zonde, want het marketingvak is meetbaarder dan ooit. Er waren nooit zoveel tools of technieken beschikbaar om het resultaat van marketinginspanningen te meten. Maar hoe begin je er aan? Welke KPI’s (Key Performance Indicators) ga je meten? In welk format ga je ze bijhouden? En hoe houd je het meten van marketinginspanningen vol? Het zijn meteen de 4 belangrijkste vragen die op de radar verschijnen wanneer marketeers een KPI-dashboard willen opmaken. Dit praktisch webinar geeft een antwoord op de 4 bovenvermelde vragen. Het zet je op weg, geeft inzichten en biedt inspiratie om het duurzaam vol te houden.

Wanneer: Tuesday, March 3, 2020 · 12:00:00 PM · Brussels
Duur: 1 hour
Taal: Dutch
Wie kan bijwonen? Iedereen met de gebeurtenis link kan bijwonen
Webinar ID: 48a00f0b9e14
Inbelmogelijkheid? (alleen luisteren): Nee
Aanbevolen Presentators
Webinar hosting presenter
Founder & inspirator
Peter Desmyttere is een marketingconsultant met ruime ervaring in marketingstrategie en marketingplanning. Hierbij specialiseert hij zich in het digitaliseren van het marketingplan.
Gehost door
Husky Marketing Planner webinar platform hosts Zo maak je een marketing KPI-dashboard
Husky Marketing Planner. User-friendly software to centralize all of your data for marketing planning into one digital tool, visible to all marketing team members.
Gesprek