Special Offer: Get 50% off your first 2 months when you do one of the following
Personalized offer codes will be given in each session

Zo maak je een marketing KPI dashboard (middag)

June 4, 2019 at 12:00:00 PM · Brussels
Over deze Webinar

Marketeers laten zich nog (te) vaak drijven door emotie en buikgevoel als het over marketingprojecten, -acties en -campagnes gaat. Dat is zonde, want het marketingvak is meetbaarder dan ooit. Er waren nooit zoveel tools of technieken beschikbaar om het resultaat van marketinginspanningen te meten. Maar hoe begin je er aan? Welke KPI’s (Key Performance Indicators) ga je meten? In welk format ga je ze bijhouden? En hoe houd je het meten van marketinginspanningen vol? Het zijn meteen de 4 belangrijkste vragen die op de radar verschijnen wanneer marketeers een KPI-dashboard willen opmaken. Dit praktisch webinar geeft een antwoord op de 4 bovenvermelde vragen. Het zet je op weg, geeft inzichten en biedt inspiratie om het duurzaam vol te houden.

Wie kan bekijken: Everyone
Webinar prijs: Gratis
Webinar ID: 36972986293a
Aanbevolen Presentators
Webinar hosting presenter
Founder & inspirator
Peter Desmyttere is een marketingconsultant met ruime ervaring in marketingstrategie en marketingplanning. Hierbij specialiseert hij zich in het digitaliseren van het marketingplan.
Gehost door
Husky Marketing Planner webinar platform hosts Zo maak je een marketing KPI dashboard (middag)
Husky Marketing Planner. User-friendly software to centralize all of your data for marketing planning into one digital tool, visible to all marketing team members.
Gesprek
G7
Glenda Vonk
ik heb hem helaas gemist. :(