Special Offer: Get 50% off your first 2 months when you do one of the following
Personalized offer codes will be given in each session

Het marketingbudget 2021 praktisch bekeken

Over deze Webinar

Het marketingbudget lijkt soms wel een spook binnen de marketingafdeling: het is er wel maar je ziet het niet. Toch is het een zéér belangrijk aspect van marketing management, waar niet onbezonnen mee mag omgesprongen worden. Professionele marketingbudgettering levert immers zowel historische (wat kostte het vroeger), huidige (hoever staan we ten opzichte van ons budget) als toekomstige (welke kosten verwachten we) meerwaarde op. Professionele budgettering stroomlijnt de volledige flow van budget planning, offertes, goedkeuringen, verwachte kosten, facturatie tot en met budgetcontrole en -rapportering. Maar het zorgt ook voor rust in het hoofd en voor efficiëntie in de praktijk. Dit webinar brengt een praktische en snel toepasbare handleiding om een professionele budgettering op te zetten en te beheren. Ze schetst de items die in elke budgettering thuishoren, leert hoe moderne marketingbudgettering er uit ziet en biedt tips en inzichten voor tools waarmee je het marketingbudget beter beheert.

Wie kan bekijken: Iedereen
Webinar prijs: Gratis
Webinar ID: dd3735728196
Aanbevolen Presentators
Webinar hosting presenter
Founder & inspirator
Peter Desmyttere is een marketingconsultant met ruime ervaring in marketingstrategie en marketingplanning. Hierbij specialiseert hij zich in het efficiënter maken van marketingteams.
Webinar hosting presenter Fien Ghyselen
Account Manager
Gehost door
Husky Marketing Planner webinar platform hosts Het marketingbudget 2021 praktisch bekeken
Husky Marketing Planner. User-friendly software to centralize all of your data for marketing planning into one digital tool, visible to all marketing team members.
Gesprek
Aanwezig (30)
Aanbevolen