Special Offer: Get 50% off your first 2 months when you do one of the following
Personalized offer codes will be given in each session
Du har ikke tilladelse til at se denne optagelse. Log ind eller brug dit personlige link.

Tiltræk nye kunder via digitale medier

Om Dette Webinar

I denne tid, i skyggen af Corona, træder Havas Danmark til med en hjælpende hånd til mindre virksomheder, som gerne vil blive lidt skarpere på digital markedsføring. Derfor inviterer vi dig til at deltage i et praktisk webinar som har til formål at give støtte og rådgivning.

Webinaret kommer til at dreje sig om, hvordan man kan bruge digitale kanaler til at få mere trafik til sit site og dermed få flere kunder og konverteringer. Vi kommer til at tale om Google Ads og Facebook som udgangspunkt. Til sidst i denne session er vi åbne for spørgsmål og der er også plads til et par afstikkere til relevante andre kanaler.

Selvom det ikke er muligt at komme ind på alle aspekter om dette emne på en time, vil vi gøre hvad vi kan for at besvare så mange af jeres spørgsmål som muligt.Vel mødt!

Kategorier:
BUSINESS & FINANCE
Hvem kan se: People who attended or registered for the webinar only
Pris for Webinar: Gratis
Udvalgte Talere
Webinar hosting presenter
Head of Social
Anita har ansvaret for vores Social team, der arbejder med alle aspekter af social, altså både paid social, social content og community management på tværs af alle social kanaler, herunder influencers.
Webinar hosting presenter
Head of Search & Performance
Som ansvarlig for Search & Performance hos Havas Danmark er Søren Danielsen altid up-to-date på, hvad der sker inden for SEM, SEO og CRO på tværs af Google, Apple, Amazon og andre platforme
Vært
Havas Danmark webinar platform hosts Tiltræk nye kunder via digitale medier
Webinarer fra Havas Danmark
Deltaget (16)
Anbefalet