Special Offer: Get 50% off your first 2 months when you do one of the following
Personalized offer codes will be given in each session

Meaningful Morning: Markedsføring i skyggen af Corona

Om Dette Webinar

Havas Danmark inviterer til et Meaningful Morning webinar om markedsføring i skyggen af Corona.

Vi har netop startet en løbende måling, hvor vi hver uge undersøger, hvordan det står til blandt de danske forbrugere i denne tid. Hvor bekymrede er vi? Har vi tilpasset os situationen? Længes vi efter at høre om andre ting end Corona, eller er vi så tynget af bekymringer, at vi dårligt har overskud til andet? Og hvad forventer vi af brands i denne tid? Det er blot nogle af de spørgsmål, vi stiller i vores løbende temperaturmåling af danskerne. På dette webinar giver vi dig muligheden for at få indblik i de allerførste resultater.

Du vil også få helt konkrete råd til, hvordan man som brand håndterer Corona krisen, når vi præsenterer forandringer i medielandskabet og muligheder for brands inden for Broadcast, Digital, Social og Search.

Hvem kan se: Alle
Pris for Webinar: Gratis
Udvalgte Talere
Webinar hosting presenter Søren Bronée
COO, Havas Danmark
Strategy, Leadership, Digital, Insights, Media and Communication
Webinar hosting presenter
Head of Consumer Insights & Analytics
Som ansvarlig for Consumer Insights teamet hos Havas Danmark er Manja ansvarlig for alt, hvad vi laver inden for dette område, herunder Meaningful Brands, Prosumer undersøgelser samt specifikke problemstillinger for vores kunder
Webinar hosting presenter
Insight Manager
Christie Nielsen sidder i en senior rolle i Insight teamet hos Havas Danmark og arbejder med forbrugerindsigter generelt og specifikke problemstillinger for vores kunder.
Webinar hosting presenter
Head of Social
Anita har ansvaret for vores Social team, der arbejder med alle aspekter af social, altså både paid social, social content og community management på tværs af alle social kanaler, herunder influencers.
Webinar hosting presenter
Head of Broadcast
Som ansvarlig for Broadcast teamet hos Havas Danmark og med mere end 25 års erfaring er Jaanus Inno dybt involveret i tv, radio og bio markederne i Danmark.
Webinar hosting presenter
Head of Search & Performance
Som ansvarlig for Search & Performance hos Havas Danmark er Søren Danielsen altid up-to-date på, hvad der sker inden for SEM, SEO og CRO på tværs af Google, Apple, Amazon og andre platforme
Webinar hosting presenter
Head of Digital
Louise Schou-Rode er som Head of Digital hos Havas Danmark ansvarlig for vores teams af digitale plannere, strateger, Ad Ops specialister samt paid media traders.
Vært
Havas Danmark webinar platform hosts Meaningful Morning: Markedsføring i skyggen af Corona
Webinarer fra Havas Danmark
Deltaget (167)
Anbefalet