Special Offer: Get 50% off your first 2 months when you do one of the following
Personalized offer codes will be given in each session
Du har ikke tilladelse til at se denne optagelse. Log ind eller brug dit personlige link.

Forbrugernes forventninger til brands post-Corona

Om Dette Webinar

Havas Danmark inviterer til et Meaningful Morning live webinar om forbrugernes forventninger til brands post-Corona.

Allerede inden Covid-19 var der bekymringer blandt forbrugerne, som i den grad påvirkede forbruget og ikke mindst forventningerne til brands og virksomheder. Med Covid-19 fulgte mange nye bekymringer, og forventningerne til brands og virksomheder blev ikke mindre – tværtimod. Nu begynder samfundet stille og roligt at blive normaliseret, og i takt hermed begynder andre emner også at fylde på forbrugernes agenda.

Men hvor efterlader al dette brands? Hvilke forventninger har forbrugerne til brands fremadrettet? Stoler forbrugerne mere på brands, som har spillet en aktiv rolle igennem Corona-krisen? Vil virksomheder, der intet har gjort, blive straffet? Har Corona-krisen skabt endnu større forventninger til brands, og hvad er forbrugerne klar til selv at gøre?

Dette vil vi kaste lys over med udgangspunkt i et nyligt gennemført Prosumer studie samt Havas' Covid-19 tracking, som er udvidet med spørgsmål om forbrugernes fremtidige forventninger til brands post Corona.

Dagsorden
  • Key findings fra nyt Prosumer studie & Havas' Covid-19 tracking ved Head of Insight Manja Stærk og Senior Insights Manager Christie Nielsen
  • Hvordan bliver brands meningsfulde ved Director, Creatives Services Frederik Kampmann Nielsen
Kategorier:
BUSINESS & FINANCE
Hvem kan se: People who attended or registered for the webinar only
Pris for Webinar: Gratis
Udvalgte Talere
Webinar hosting presenter
Head of Consumer Insights & Analytics
Som ansvarlig for Consumer Insights teamet hos Havas Danmark er Manja ansvarlig for alt, hvad vi laver inden for dette område, herunder Meaningful Brands, Prosumer undersøgelser samt specifikke problemstillinger for vores kunder
Webinar hosting presenter
Senior Insight Manager
Christie Nielsen sidder i en senior rolle i Insight teamet hos Havas Danmark og arbejder med forbrugerindsigter generelt og specifikke problemstillinger for vores kunder.
Webinar hosting presenter
Director, Creative Services
Frederik har over 15 år erfaring i marketing, client service, planning og strategi og har drevet kreative bureauer de seneste +10 år. Han har arbejdet med utallige førende lokale og internationale brands, på tværs af både retail, automotiv, FMCG, serviceindustri mm.
Vært
Havas Danmark webinar platform hosts Forbrugernes forventninger til brands post-Corona
Webinarer fra Havas Danmark
Deltaget (70)
Anbefalet