Special Offer: Get 50% off your first 2 months when you do one of the following
Personalized offer codes will be given in each session

Forbrugernes mindset og forventninger til brands under Corona

Om Dette Webinar

Havas Danmark inviterer til en Meaningful Morning med fokus på forbrugernes mindset og forventninger til brands under Corona.

På dette webinar giver vi dig muligheden for at få indblik i de seneste resultater fra Havas Danmarks Corona Tracker*, og høre vores refleksioner på, hvilken betydning den seneste udvikling har for brands.

Vi kommer også til at tale om content med udgangspunkt i indsigter fra vores Meaningful Brands studie og vise på eksempler på tilpasset kommunikation under Corona.

Endelig vil Matas fortælle om, hvordan de oplevede en kraftig forandring på få dage, da Danmark blev lukket ned 11. marts. I indlægget kommer de til at fortælle om hvordan Matas justerede deres strategiske og taktiske fokusområder, hvordan de organiserede sig til at håndtere den nye situation og hvordan de mødte kunderne på nye måder.

* Vi startede i marts en løbende måling, hvor vi hver uge undersøger, hvordan det står til blandt de danske forbrugere i denne tid. Hvor bekymrede er vi? Har vi tilpasset os situationen? Længes vi efter at høre om andre ting end Corona, eller er vi så tynget af bekymringer, at vi dårligt har overskud til andet? Og hvad forventer vi af brands i denne tid?

Dagsorden
  • Velkommen og intro ved Søren Bronée, COO, Havas Danmark
  • Forbrugernes mindset og forventninger til brands under Corona ved Manja Stærk, Head of Consumer Insights, Havas Danmark
  • Hvordan har Matas håndteret den ændrede forbrugeradfærd under Corona ved Jesper Jørgensen,
  • Q&A og Tak for i dag
Kategorier:
BUSINESS & FINANCE
Hvem kan se: Alle
Pris for Webinar: Gratis
Udvalgte Talere
Webinar hosting presenter Søren Bronée
COO, Havas Danmark
Strategy, Leadership, Digital, Insights, Media and Communication
Webinar hosting presenter
Head of Consumer Insights & Analytics
Som ansvarlig for Consumer Insights teamet hos Havas Danmark er Manja ansvarlig for alt, hvad vi laver inden for dette område, herunder Meaningful Brands, Prosumer undersøgelser samt specifikke problemstillinger for vores kunder
Webinar hosting presenter
Head of Digital Business Development
Ansvarlig for at Matas hele tiden er på vej med nye digitale initiativer der kan step-change kunderejser på tværs af kontaktpunkter
Vært
Havas Danmark webinar platform hosts Forbrugernes mindset og forventninger til brands under Corona
Webinarer fra Havas Danmark
Deltaget (88)
Anbefalet