Special Offer: Get 50% off your first 2 months when you do one of the following
Personalized offer codes will be given in each session

Havas Update: Danskernes "mindset" i skyggen af COVID-19

Om Dette Webinar

Havas Danmark inviterer til et 30 minutters webinar, hvor vi opdaterer om udviklingen i forbrugernes "mindset" i skyggen af COVID-19.

Vi startede i marts en løbende måling, hvor vi hver uge undersøger, hvordan det står til blandt de danske forbrugere i denne tid. Hvor bekymrede er vi? Har vi tilpasset os situationen? Længes vi efter at høre om andre ting end Corona, eller er vi så tynget af bekymringer, at vi dårligt har overskud til andet? Og hvad forventer vi af brands i denne tid? Det er blot nogle af de spørgsmål, vi stiller i vores løbende temperaturmåling af danskerne.

På dette korte webinar giver vi dig muligheden for at få indblik i udviklingen de seneste 3 uger, og høre om vores refleksioner på, hvilken betydning denne udvikling har for brands.

Kategorier:
BUSINESS & FINANCE
Hvem kan se: Alle
Pris for Webinar: Gratis
Udvalgte Talere
Webinar hosting presenter Søren Bronée
COO, Havas Danmark
Strategy, Leadership, Digital, Insights, Media and Communication
Webinar hosting presenter
Head of Consumer Insights & Analytics
Som ansvarlig for Consumer Insights teamet hos Havas Danmark er Manja ansvarlig for alt, hvad vi laver inden for dette område, herunder Meaningful Brands, Prosumer undersøgelser samt specifikke problemstillinger for vores kunder
Webinar hosting presenter
Insight Manager
Christie Nielsen sidder i en senior rolle i Insight teamet hos Havas Danmark og arbejder med forbrugerindsigter generelt og specifikke problemstillinger for vores kunder.
Vært
Havas Danmark webinar platform hosts Havas Update: Danskernes "mindset" i skyggen af COVID-19
Webinarer fra Havas Danmark
Deltaget (97)
Anbefalet