Tilmeld
Fulde navn*
Email adresse*
Lidt om dig som deltager*
Tillad os at kontakte dig
Ved at tilmelde dig webinaret giver du Donorbørns Vilkår og European Sperm Bank tilladelse til at sende dig emails om webinaret. Vi deler ikke din information med tredjepart, og du vil kun modtage emails, der vedrører webinaret, f.eks. login-oplysninger og materiale fra webinaret.
Ja, jeg vil gerne modtage emails om dette webinar*
Vi bruger BigMarker som vores webinar-platform. Ved at klikke på Registrer bekræfter du, at de oplysninger, du giver, overføres til BigMarker-behandling i overensstemmelse med deres servicevilkår og privatlivspolitik .
Mange donorbørn overvejer undervejs i deres liv, om de skal lede efter eller opsøge donorhalvsøskende. Andre er blevet introduceret for donorhalvsøskende allerede som små - måske inden de selv havde en holdning til emnet.

Men hvad bør man overveje som donorbarn eller forælder, inden man kaster sig ud i at opsøge donorhalvsøskende? Og hvordan forbereder alle parter sig på oplevelsen, hvis man beslutter sig for at søge kontakt?

Få del i erfaringer og gode råd på dette webinar, som European Sperm Bank og Donorbørns Vilkår afholder.

På webinaret kan du møde Rikke, voksent donorbarn, som vil fortælle om sin oplevelse med at finde og have kontakt til donorhalvsøskende.

Familie- og psykoterapeut Lise Kramer Schmidt deler redskaber til at afklare, hvad der er rigtigt for dig/dit barn og giver gode råd til, hvordan du ruster dig selv til eventuel kontakt med donorhalvsøskende.

Vi deler også indsigter fra en spørgeskemaundersøgelse om oplevelsen med donorhalvsøskende, som en række forældre og donorbørn har svaret på.

Webinaret er henvendt til forældre såvel som donorbørn. Formålet med webinaret er ikke at give nemme facitter, men at give forskellige perspektiver på emnet og få større viden - både for dig og for os hos European Sperm Bank og Donorbørns Vilkår.

---- Hvad er et webinar? ----

Et webinar er et seminar, der afholdes online, så du kan være med ligegyldigt hvor i verden du befinder dig. Du logger blot på med din computer eller mobilenhed med det link, du modtager i en email, når du har tilmeldt dig ovenfor.

Du kan stille spørgsmål til oplægsholderne undervejs via en chatfunktion, men ingen kan se eller høre dig.

Hvis du ikke kan deltage på tidspunktet for webinaret, er du velkommen til at tilmelde dig alligevel, da du får tilsendt optagelsen af webinaret i en efterfølgende mail.
  • Velkommen // European Sperm Bank og Donorbørns Vilkår
  • Donorbørns og forældres erfaringer // Bodil Skov
  • Min oplevelse med at opsøge donorhalvsøskende // Rikke Jespersen
  • Hvordan ruster du dig selv eller dit barn til donorhalvsøskende? // Lise Kramer Schmidt
  • Spørgsmål fra deltagerne og afrunding
1602786309-da30c9da05822274
Kommunikationschef, European Sperm Bank
Julie Paulli Budtz har ansvaret for kommunikation hos European Sperm Bank. Sammen med resten af kommunikationsteamet arbejder Julie med udviklingen af blog posts, gå-hjem-møder og andre aktiviteter, der støtter donorbørn og deres forældre og skaber større forståelse for moderne familieformer i samfundet.
1602786312-c1632ec238edaac4
Næstformand, Donorbørns Vilkår
Bodil Skov er medstifter og næstformand i foreningen Donorbørns Vilkår. Donorbørns Vilkår arbejder for at skabe de bedste betingelser for donorbørn - børn såvel som voksne. Bodil er selv barn af anonym donor og bor i Aarhus. Du kan læse mere om Donorbørns Vilkår her: https://www.donorboernsvilkaar.dk/
1602846952-baf6fecf734ecc76
Donorbarn
Rikke fandt ud af, at hun er donorbarn, da hun gik i 9. klasse. For at bearbejde den oplevelse, besluttede hun sig kort efter for at lede efter donorhalvsøskende. Indtil videre har Rikke fundet 6 donorhalvsøskende, som hun har mødt og holder kontakten med via Facebook. Rikke er 21 år og bor i Aarhus.
1602946292-db21c01f63919dd9
Familie- og psykoterapeut
Lise Kramer Schmidt har haft psykoterapeutisk praksis siden 2007. Hun arbejder med både forældrepar og solomødre, der har fået hjælp til at stifte familie af en donor. Lise har selv to drenge, der er donorbørn. Lise har en faglig baggrund som folkeskolelærer, supervisor og familie- og psykoterapeut MPF.
Del