Om
Fler marknadsaktiviteter medför mer värdefull data. Din data är extremt användbar och därmed är det förstås av yttersta vikt att du analyserar, utvärderar och agerar på den för fortsatt tillväxt. Låt den inte ligga i skräpa i annonsverktygen eller ett excel-ark i en mapp som ingen hittar.

Långsiktiga målsättningar, KPIer, mätetal, kampanjdata, webbplatsdata, ett gäng attributionsmodeller samt synergier mellan allt från betalda respektive obetalda marknadsaktiviteter till hemsida, CRM och MA - Ja, att det finns många aspekter att ta hänsyn till när det kommer till utvärdering, analys och insiktsarbete av digital marknadsföring råder det inga tvivel om.

Genom att skapa en skalbar utvärderingsstruktur skapar du förståelse för hur och varför dina kampanjer presterar som de gör, vilket i sin tur kommer ge dig bättre förutsättningar för att såväl kostnadseffektivisera dina investeringar som att kravställa internt och externt.

I dagens webinar delar Ellen, Head of Performance hos oss på DigiView, med sig av sina bästa råd för hur du kan jobba mer proaktivt och rättvist med din utvärdering för bättre marknadsbeslut i digitala kanaler som B2C-bolag. Varmt välkommen!

Webinaret är kostnadsfritt och sändningen pågår i ca 45 minuter med utrymme för Q&A.
När
Onsdag, December 1, 2021 · 8:30 AM Stockholm (GMT 1:00)
Agenda
  • Fundament: Spårning och teknisk infrastruktur
  • Förhållningssätt: Kortsiktiga och långsiktiga KPI’er
  • Utvärdering och analys: Varumärke, målgrupp & försäljning
  • Kravställning: Data & rapportering
Presentatörer
1631706136-fdd84e8f7559c7d3
DigiView Agency
Stockholm HQ
Via en stark passion för kundupplevelse och försäljning grundades DigiView med ambitionen att skapa tillväxt och lönsamhet i en digital värld fylld av affärsmöjligheter. Genom vår breda erfarenhet inom beteendevetenskap, kreativitet och data har vi samlat branschens mest innovativa experter för att hjälpa företag som ditt bryta ny mark via affärsdriven digital marknadsföring. Häng med på vår resa och accelerera din tillväxt med några av våra expertområden vid din sida: Digitala kundresor i sociala medier, sök, display och video!
1631706137-fb633c7dc2793202
Ellen Lidbrink
Head of Performance på DigiView
Ellen är Head of Performance på den digitala marknadsföringsbyrån DigiView. Med sin spetskompetens inom performance marketing och distribution av digitala kundresor har Ellen hjälpt både svenska, nordiska och globala företag med sin tillväxt och lönsamhet via affärsdriven annonsering i sociala medier & sök. Idag hanterar hon annonseringen för några av DigiViews nyckelkunder inom både B2B och B2C såsom Office Depot & WaterAid.