Om
Köpbeslut inom B2B-försäljning tar vanligtvis längre tid, vilket har gjort det mer komplicerat och utmanande för beslutsfattare inom marknadsföring att ha ett långsiktigt förtroende för sin strategi i sociala medier. Trots det faktum, att mer än hälften av jordens befolkning numera är aktiva användare av sociala medier - såväl privat som affärsmässigt.

Dessa outforskade möjligheter ska inte lämnas åt slumpen - potentialen är enorm och ännu finns det ofantligt mycket mark att ta som B2B-bolag i sociala medier.

Så var börjar vi? För att skapa nya affärsmöjligheter behöver du som företag tänka på vilken typ av data som samlas, mäts och nyttjas för varje steg i köpresan. Samspelet mellan försäljning och marknadsföring samt en inkluderande attributionsmodell är därav ett måste för att få en rättvis bild över dina digitala investeringar.

Allt detta och lite till under DigiViews webinar där vi hoppas inspirera dig med några av våra bästa metoder, insikter och råd om hur du planerar och undviker de vanligaste misstagen med din marknadsföring B2B för ökad tillväxt via sociala medier. Varmt välkommen!
Agenda
  • Mediamix & spårning
  • Kampanjplanering (budgetering, målgrupper & innehåll)
  • Utvärdering & attribution
  • Insikter & bästa praxis för att lyckas i sociala medier B2B
  • Case B2B
Presentatörer
1610362957-4215ed93f35185e3
Sofia Vinsa
Head of Strategy & Partnership
Sofia besitter en djup förståelse för hur man länkar affären till den digitala kundresan med tillväxt och lönsamhet i sikte. Hon brinner för framtidens marknadsföring där sälj, marknad och IT lever i symbios med varandra vilket visar sig tydligt i hennes arbete med både B2B som B2C bolag. Hennes erfarenhet sträcker sig både nordiskt och globalt med företag inom retail, e-handel, franchise, finans, saas och IT för att nämna några. Sofia arbetar idag på den digitala marknadsföringsbyrån DigiView där hon leder leveransteamet och verkar som Strateg i uppdrag med bla WaterAid, Office Depot och Epicenter på internationell basis.
1686299335-d836f2e72e073d96
DigiView Agency
Stockholm HQ
Via en stark passion för kundupplevelse och försäljning grundades DigiView med ambitionen att skapa tillväxt och lönsamhet i en digital värld fylld av affärsmöjligheter. Genom vår breda erfarenhet inom beteendevetenskap, kreativitet och data har vi samlat branschens mest innovativa experter för att hjälpa företag som ditt bryta ny mark via affärsdriven digital marknadsföring. Häng med på vår resa och accelerera din tillväxt med några av våra expertområden vid din sida: Digitala kundresor i sociala medier, sök, display och video!
D
DigiView Tech
Registrera Dig För Att Se Inspelning
Fullt namn*
E-postadress*
Phone number*
Company*
Job title*
Marketing Permission
DigiView will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing. We will not share or sell your personal information. You can unsubscribe anytime by clicking the unsubscribe link in the footer of our emails, or by replying to our emails and asking to be unsubscribed. For more information, please read our privacy policy.
Yes, I consent to receiving emails*
Vi använder BigMarker som vår webinarplattform. Genom att klicka på Registrera bekräftar du att informationen du tillhandahåller kommer att överföras till BigMarker-behandlingen i enlighet med deras användarvillkor och Sekretesspolicy .