Om
Att mer än hälften av jordens befolkning numera är aktiva användare av sociala medier är ett faktum.

Digitaliseringen bidrar till tuffare konkurrens inom såväl B2C som B2B vilket gör att etablerade varumärken börjar tappa marknadsandelar till nya aktörer. Ja, medielandskapet är under konstant förändring och listan på huruvida digitaliseringen påverkar vårt sätt att marknadsföra kan göras lång.

För att komma kunden närmare och faktiskt nå dina affärsmål krävs en insiktsbaserad och datadriven strategi för att nå plattformarnas fulla potential samtidigt som du tacklar ett mer konkurrenskraftigt medielandskap än någonsin.

Syfte, målgrupper, kanalval, innehåll och målsättningar. Var börjar du? Vilka plattformar bör du egentligen fokusera på? Vad säger du och när? Måste en strategi innehålla de delarna vi tog upp?

I detta webinar kommer Sofia steg för steg vägleda dig genom kundresan där du får ta del av strategier och taktik tillsammans med handfasta insikter gällande kampanjplanering, datainsamling och hur du på bästa sätt implementerar rätt plattformar i din mediamix för att lyckas i praktiken!
Agenda
  • Kundresan - Målgruppen från varumärkeskännedom till lojalitet
  • Innehåll - Kommunikation baserat på data
  • Utvärdering - Rätt mätetal på rätt plats
  • Mediemix & kanalmöjligheter
Presentatörer
1610357737-e33c71a3b23749b7
Sofia Vinsa
Head of Strategy & Partnership
Sofia besitter en djup förståelse för hur man länkar affären till den digitala kundresan med tillväxt och lönsamhet i sikte. Hon brinner för framtidens marknadsföring där sälj, marknad och IT lever i symbios med varandra vilket visar sig tydligt i hennes arbete med både B2B som B2C bolag. Hennes erfarenhet sträcker sig både nordiskt och globalt med företag inom retail, e-handel, franchise, finans, saas och IT för att nämna några. På DigiView leder hon projektteamet och verkar som Strateg i uppdrag med bla Office Depot, WaterAid och Epicenter på internationell basis.
1587928270-8e9c55525c82e605
DigiView Agency
Stockholm HQ
Via en stark passion för kundupplevelse och försäljning grundades DigiView med ambitionen att skapa tillväxt och lönsamhet i en digital värld fylld av affärsmöjligheter. Genom vår breda erfarenhet inom beteendevetenskap, kreativitet och data har vi samlat branschens mest innovativa experter för att hjälpa företag som ditt bryta ny mark via affärsdriven digital marknadsföring. Häng med på vår resa och accelerera din tillväxt med några av våra expertområden vid din sida: Digitala kundresor i sociala medier, sök, display och video!
This Webinar is for Channel Subscribers only. If you have already registered, use the link in your registration confirmation email or log in