Inspelad

Panel: I huvudet på en CMO

Recorded
OM DETTA WEBBSEMINARIUM
Under svåra tider prövas varje individ och organisation. Besluten som fattas kan komma att bli avgörande och behöver därför ses över både en och två gånger. Det handlar om att enas som en gemensam allians i varumärket och ha ett långsiktigt förtroende för såväl kollegor som samarbetspartners. Det är ju nämligen under tuffare förhållanden man kommer varandra närmare och relationer stärks - det gäller även dig och din målgrupp.

Att förutspå framtiden är omöjligt och när vi ställs inför oväntade förutsättningar är det desto klurigare. Som beslutsfattare är det lätt att dra i handbromsen och att glömma se sina samarbeten som desto starkare resurser. Att vikta fokus på att optimera sina samarbeten och investeringar genom att se över hur du som marknadsansvarig beställer, kravställer och utvärderar - fast lite annorlunda helt enkelt.

Under detta webinar har vi bjudit in en handfull beslutsfattare inom fyra olika branschsegment: E-handel/Retail, B2B, HR & appar. Men med en gemensam faktor: marknadsansvar. Tillsammans kommer vi bjuda på ett interaktivt panelformat där vi går till botten med hur olika branscher har påverkats, agerat och planerat för att lyckas gå starkare ur tuffa tider tillsammans. Strategi, kommunikation och perspektiv är tre ledord.
YTTERLIGARE INFORMATION
  • När: Stockholm
  • Tidsåtgång: 1 hour 30 minutes
  • Pris: Gratis
  • Språk: Swedish
  • Vem kan delta? Alla
  • Uppringning tillgänglig? lyssna endast: Inte tillgänglig
PRESENTATöRER
LEDS AV
Dela
För att bjuda in folk, dela denna sida: