Om
Framtidens marknadsföring ställer dag för dag nya krav på de metoder som vi använder oss av för att skapa innehåll och hur vi kommunicerar mot morgondagens målgrupper i sociala medier.

Så hur ser du till att nyttja plattformarnas fulla potential genom att sätta din data och kreativitet i en strategisk kontext? När nya placeringar, begränsningar, formateringar, thumb-stopping-effekter, plattformar och beteendeförändringar blir till vardagsmat - Hur ska du då hinna med allt?

Varmt välkommen att delta på detta unika webinar, där du får ta del av handfasta tips på hur du kan jobba smart, taktiskt och data-drivet med ditt innehåll för lönsammare kampanjarbete i sociala medier!

Webinaret är kostnadsfritt och sändningen pågår i ca 60 minuter.
När
Torsdag, Mars 17, 2022 · 08:30 Stockholm (GMT 1:00)
Presentatörer
1645192546-0b96e7ad7b8c5897
DigiView Agency
Stockholm HQ
Via en stark passion för kundupplevelser grundades DigiView med missionen att skapa tillväxt och lönsamhet i en digital värld fylld av affärsmöjligheter. Genom vår breda erfarenhet inom beteendevetenskap, kreativitet och data har vi samlat branschens ledande experter inom digital marknadsföring med hjärtat i sociala medier, sök, online video och display. Häng på, tillsammans formar vi resan mot att bli Nordens ledande, men kanske framförallt – mest schyssta och pålitliga partner inom affärsdriven digital marknadsföring!
1645193142-240681ef9a7a1aff
Felicia Holte
COO / Creative Director på DigiView
Felicia har arbetat med digital marknadsföring inom både strategiska och kreativa positioner sedan dag ett av tillgängliga Facebook-annonser. Genom åren har hon som såväl Strateg som Creative Director hjälpt både nordiska och globala varumärken såsom Melodifestivalen, Burger King, Lensway och Kjell & Company med sin varumärkespositionering via sociala medier. Idag agerar hon byråchef på den digitala tillväxtbyrån DigiView och ansvarar bland annat företagets egna marknads- och säljaktiviteter.