Om
Vi vet att köpbeslut inom B2B-försäljning vanligtvis är mer komplexa, vilket har gjort det mer utmanande och komplicerat för beslutsfattare inom marknadsföring att ha ett långsiktigt förtroende för sin strategi i sociala medier. Trots det faktum, att mer än hälften av jordens befolkning numera är aktiva användare av sociala medier - såväl privat som affärsmässigt.

LinkedIn, världens största professionella nätverk med nästan 740 miljoner medlemmar i fler än 200 länder och territorier världen över, är således en given plattform som företag inom B2B behöver ha in sin verktygslåda när det kommer till kännedom och leadsgenerering.

Vi har därför bjudit in Tomas Davies från LinkedIn till ett exklusivt webinar för dig som verkar inom B2B och är nyfiken på hur du kan bredda dina affärsmöjligheter via plattformen. Tillsammans hoppas vi på att kunna inspirera dig med handfasta insikter om allt från kampanjplanering till datainsamling och hur du på bästa sätt implementerar LinkedIn i din mediamix för att stärka ditt varumärke och öka din leadsgenerering.

Varmt välkommen!

Webinaret är kostnadsfritt och sändningen pågår i ca 60 minuter.
Agenda
  • Affärscase B2B - Från varumärkeskännedom till leadsgenerering
  • Introduktion och bästa praxis LinkedIn Business Solutions
  • Q&A
Presentatörer
1618223885-94a91b7c693e4073
Sofia Vinsa
Head of Strategy & Partnership
Sofia besitter en djup förståelse för hur man länkar affären till den digitala kundresan med tillväxt och lönsamhet i sikte. Hon brinner för framtidens marknadsföring där sälj, marknad och IT lever i symbios med varandra vilket visar sig tydligt i hennes arbete med både B2B som B2C bolag. Hennes erfarenhet sträcker sig både nordiskt och globalt med företag inom retail, e-handel, franchise, finans, saas och IT för att nämna några. Sofia arbetar idag på den digitala marknadsföringsbyrån DigiView där hon leder leveransteamet och verkar som Strateg i uppdrag med bla WaterAid, Office Depot och Epicenter på internationell basis.
1618224595-763f21917d0bb7b5
Tomas Davies
Agency Lead at LinkedIn Marketing Solutions, Scandinavia
Tomas har jobbat med sälj under många år och besitter erfarenhet inom CRM, marketing automation, analysarbete samt annonslösningar. Idag är han Agency Lead på Linkedin och jobbar med marknadslösningar främst mot den norska och svenska marknaden. Han brinner för att bygga relationer och att ge förstklassig service inom sitt expertisområde och jobbar på att ständigt ligga i framkant och förse mediebyråer med rätt verktyg och lösningar, för att underlätta det vardagliga arbete inom B2B-segmentet.
1587928270-8e9c55525c82e605
DigiView Agency
Stockholm HQ
1618227208-9ea2cd010581963f
DigiView Agency
Stockholm HQ
Via en stark passion för kundupplevelse och försäljning grundades DigiView med ambitionen att skapa tillväxt och lönsamhet i en digital värld fylld av affärsmöjligheter. Genom vår breda erfarenhet inom beteendevetenskap, kreativitet och data har vi samlat branschens mest innovativa experter för att hjälpa företag som ditt bryta ny mark via affärsdriven digital marknadsföring. Häng med på vår resa och accelerera din tillväxt med några av våra expertområden vid din sida: Digitala kundresor i sociala medier, sök, display och video!
Registrera Dig För Att Se Inspelning
Fullt namn*
E-postadress*
Phone number*
Company*
Job title*
Marketing Permission
DigiView will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing. We will not share or sell your personal information. You can unsubscribe anytime by clicking the unsubscribe link in the footer of our emails, or by replying to our emails and asking to be unsubscribed. For more information, please read our privacy policy.
Yes, I consent to receiving emails*
Vi använder BigMarker som vår webinarplattform. Genom att klicka på Registrera bekräftar du att informationen du tillhandahåller kommer att överföras till BigMarker-behandlingen i enlighet med deras användarvillkor och Sekretesspolicy .