Om
Fler kanaler, mer data än någonsin och digital transformation hos såväl sälj som marknad ställer desto högre krav på oss företag.

Framtidens sälj- och marknadsavdelning efterfrågar alltmer svar kring hur den digitala kundresan från prospektering, lead till kund och lojalisering ska bli så lönsam som möjligt samtidigt som kundupplevelsen ska förstärkas genom alla led.
 
I dagens webinar fördjupar vi oss i tre huvudsakliga faktorer för att lyckas fastställa och implementera framgångsrika arbetsätt med digitala kundresor B2B. Nämligen: Strategi, processer & arbetsätt samt teknologi och data. 
 
Varmt välkommen att anmäla dig till DigiView och Recoordinate’s webinar för att diskutera den kompletta digitala kundresan 2022 - hela vägen från prospektering till kundlojalitet!
 
Webinaret är kostnadsfritt och sändningen pågår i ca 45 minuter med utrymme för Q&A.
När
Torsdag, 21/04/2022 · 08:30 Stockholm (GMT 2:00)
Agenda
  • Digitaliseringen och framtida krav på sälj- och marknadsavdelningar
  • Mognadskurvan inom kundupplevelse 2022
  • Förutsättningar: Strategi, processer, och data 
  • Strategi: Hur syr vi ihop egna kanaler, betalda kanaler och sälj? 
  • Processer: Hur arbetar vi tillsammans mot övergripande sälj- och marknadsplan kopplat till kundresan? 
  • Data: Hur konsoliderar, mäter och utvärderar vi alla insatser för att påvisa affärsvärde?
  • Key takeaways
  • Q&A
Presentatörer
1647525556-b25386cc87d3e9a2
Sofia Vinsa
Head of Strategy på DigiView
Sofia besitter en djup förståelse för hur man länkar affären till den digitala kundresan med tillväxt och lönsamhet i sikte. Hon brinner för framtidens marknadsföring där sälj, marknad och IT lever i symbios med varandra vilket visar sig tydligt i hennes arbete med både B2B som B2C bolag. Hennes erfarenhet sträcker sig både nordiskt och globalt med företag inom retail, e-handel, franchise, finans, SaaS och IT för att nämna några. Sofia är Head of Strategy på den digitala marknadsföringsbyrån DigiView där hon leder leveransteamet och verkar som Senior Strateg i uppdrag med bla WaterAid, Office Depot och Vattenfall.
1647525577-d3791d8ec728edaa
Anna Andersers
Marketing Consultant på Recoordinate
Anna har arbetat som Marketing Automation specialist i flera år och har lång erfarenhet och spetskompetens inom flera olika tekniska plattformar. Hon har varit med och genomfört flera Marketing Automation implementationer i både B2C och B2B bolag samt nordiska och globala organisationer i flera olika branscher såsom bl.a. Telecom, e-handel och non-profit. Anna arbetar som Marketing Consultant på Recoordinate där hon leder implementationsprojekt inom Customer Experience.
1647524431-adc4fddac9bd9c80
DigiView Agency
Stockholm HQ
Via en stark passion för kundupplevelse och försäljning grundades DigiView med ambitionen att skapa tillväxt och lönsamhet i en digital värld fylld av affärsmöjligheter. Genom vår breda erfarenhet inom beteendevetenskap, kreativitet och data har vi samlat branschens mest innovativa experter för att hjälpa företag som ditt bryta ny mark via affärsdriven digital marknadsföring. Häng med på vår resa och accelerera din tillväxt med några av våra expertområden vid din sida: Digitala kundresor i sociala medier, sök, display och video!
1647524437-0ce711521497ebcf
Recoordinate
Stockholm HQ
Recoordinate grundades 2010 och har sedan dess hjälpt flera välkända varumärken i Sverige och Globalt med sin digitala transformation. Från ditt sätt att arbeta (Business Agility), till den infrastruktur du använder för att lyckas (processer och teknik), till bränslet i din organisation (AI, BI, Customer intelligence) kan vi stötta dig och säkerställa att du levererar en kundupplevelse i världsklass.