Om Detta Webbseminarium
Framtidens marknadsföring sätter dag för dag nya krav på sättet att skapa innehåll samt kommunicera mot morgondagens målgrupper.

Det är förstås lättare sagt än gjort att inte fastna i gamla fotspår och att arbeta “agilt”, som numera är grundfundament för att få din investering att flyga.

Så hur ser du till att få data och innehåll att jobba i symbios för ökad tillväxt? När nya placeringar, restriktioner, formateringar, thumb-stopping-effekter, plattformar och beteendeförändringar plötsligt blir till vardagsmat - hur ska man då hinna med allt? Bibehålla konkurrenskraft? Utan att tappa varumärkets identitet och stringens?

Ja, i det här webbinariet kommer vi gå till botten med hur du kan jobba SMART med din data som vapen i ditt innehållsskapande och kommunikation via sociala medier.

Välkommen på en fullmatad morgon med inspiration, smarta hacks och råd kring hur du levlar upp arbetet bakom innehållet i din digitala kommunikation!
Agenda
 • Plattformar, placeringar, format & content psychology
 • Kundresan - Kommunikation från awareness till lojalitet
 • Kreativa case - B2B, B2C, E-handel, App
Presentatörer
 • F
  Felicia Holte
  COO / Creative Director
  Felicia har arbetat med digital marknadsföring inom både strategiska och kreativa positioner sedan dag ett av tillgängliga Facebook-annonser. Genom åren har hon som såväl Projektledare som Creative Director hjälpt både nordiska och globala varumärken såsom Melodifestivalen, Burger King, Cartoon Network och aimo med sin varumärkespositionering via sociala medier. Idag agerar hon byråchef på den digitala tillväxtbyrån SocialView och ansvarar bland annat företagets egna marknads- och säljaktiviteter.
 • 1587928270-8e9c55525c82e605
  SocialView Agency
  Stockholm HQ
  Via en stark passion för kundupplevelse och försäljning grundades SocialView med ambitionen att skapa tillväxt och lönsamhet i en digital värld fylld av affärsmöjligheter. Genom vår breda erfarenhet inom beteendevetenskap, kreativitet och data har vi blivit ledande inom affärsdriven digital marknadsföring med hjärtat i sociala medier.