Om
Framtidens marknadsföring sätter dag för dag nya krav på sättet att skapa innehåll samt kommunicera mot morgondagens målgrupper.

Så hur ser du till att nyttja plattformarnas fulla potential genom att sätta din kreativitet i en strategisk och teknisk kontext? När nya placeringar, restriktioner, formateringar, thumb-stopping-effekter, plattformar och beteendeförändringar plötsligt blir till vardagsmat - hur ska man då hinna med allt?

Varmt välkommen att anmäla dig till detta unika tillfälle där du får handfasta tips på hur du jobbar smart, taktiskt och data-drivet med ditt innehåll för lönsammare kampanjarbete i sociala medier!

Webinaret är kostnadsfritt.
När
Onsdag, Mars 24, 2021 · 8:30 AM Stockholm (GMT +1:00)
Agenda
  • Plattformar, placeringar, format & content psychology
  • Kundresan - Kommunikation från awareness till lojalitet
  • Vad är datadrivet innehåll
  • Kreativa case - B2B & B2C
Presentatörer
1615836297-55371b582b023519
Felicia Holte
COO & Creative Director DigiView
Felicia har arbetat med digital marknadsföring inom både strategiska och kreativa positioner sedan dag ett av tillgängliga Facebook-annonser. Genom åren har hon som såväl Projektledare som Creative Director hjälpt både nordiska och globala varumärken såsom Melodifestivalen, Burger King, Cartoon Network och aimo med sin varumärkespositionering via sociala medier. Idag agerar hon byråchef på den digitala tillväxtbyrån DigiView och ansvarar bland annat företagets egna marknads- och säljaktiviteter.
1605039632-a157cd1ce8c4b786
DigiView Agency
Stockholm HQ
Via en stark passion för kundupplevelse och försäljning grundades DigiView med ambitionen att skapa tillväxt och lönsamhet i en digital värld fylld av affärsmöjligheter. Genom vår breda erfarenhet inom beteendevetenskap, kreativitet och data har vi samlat branschens mest innovativa experter för att hjälpa företag som ditt bryta ny mark via affärsdriven digital marknadsföring. Häng med på vår resa och accelerera din tillväxt med några av våra expertområden vid din sida: Digitala kundresor i sociala medier, sök, display och video!