Om
Köpbeslut inom B2B-försäljning tar vanligtvis längre tid, vilket har gjort det mer komplicerat och utmanande för beslutsfattare inom marknadsföring att ha ett långsiktigt förtroende för sin strategi i sociala medier. Trots det faktum, att mer än hälften av jordens befolkning numera är aktiva användare av sociala medier - såväl privat som affärsmässigt.

Så vilka faktorer är bärande för att lyckas med sin betalda marknadsföring i sociala medier 2022 och finns det framgångshistorier som B2B-bolag kan ta inspiration ifrån? Såklart det gör!

DigiView’s digitala strateg Sofia Vinsa besitter en gedigen erfarenhet inom B2B-marknadsföring, vilket har bidragit med många intressanta insikter och gemensamma mönster om såväl olika organisationsutmaningar som framgångsfaktorer.

Så häng med oss under denna lunch-dragning, där Sofia delar med sig av hur vi lyckades öka leadsgenereringen med 75% samtidigt som vi sänkte kostnaden per lead med hela 87% - över hela 4 marknader, för ett av våra uppdrag med kommersiella fastigheter och medlemskap för företag i alla dess storlekar. Varmt välkommen!

Webinaret är kostnadsfritt och sändningen pågår i ca 45 minuter med utrymme för Q&A.
Agenda
  • Bakgrund: Utmaningar & målsättningar
  • Taktik: Mediemix, målgrupper & kommunikation
  • Utvärdering: Resultat & framgångsfaktorer
Presentatörer
1631698718-eb0a17543ded737b
DigiView Agency
Stockholm HQ
Via en stark passion för kundupplevelse och försäljning grundades DigiView med ambitionen att skapa tillväxt och lönsamhet i en digital värld fylld av affärsmöjligheter. Genom vår breda erfarenhet inom beteendevetenskap, kreativitet och data har vi samlat branschens mest innovativa experter för att hjälpa företag som ditt bryta ny mark via affärsdriven digital marknadsföring. Häng med på vår resa och accelerera din tillväxt med några av våra expertområden vid din sida: Digitala kundresor i sociala medier, sök, display och video!
1631699504-23af43beeb2453d2
Sofia Vinsa
Head of Strategy & Partnership på DigiView
Sofia besitter en djup förståelse för hur man länkar affären till den digitala kundresan med tillväxt och lönsamhet i sikte. Hon brinner för framtidens marknadsföring där sälj, marknad och IT lever i symbios med varandra vilket visar sig tydligt i hennes arbete med både B2B som B2C bolag. Hennes erfarenhet sträcker sig både nordiskt och globalt med företag inom retail, e-handel, franchise, finans, saas och IT för att nämna några. Sofia arbetar idag på den digitala marknadsföringsbyrån DigiView där hon leder leveransteamet och verkar som Strateg i uppdrag med bla WaterAid, Office Depot och Scandinavian Photo på internationell basis.
Registrera Dig För Att Se Inspelning
Fullt namn*
E-postadress*
Phone number*
Company*
Job title*
Marketing Permission
DigiView will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing. We will not share or sell your personal information. You can unsubscribe anytime by clicking the unsubscribe link in the footer of our emails, or by replying to our emails and asking to be unsubscribed. For more information, please read our privacy policy.
Yes, I consent to receiving emails*
Vi använder BigMarker som vår webinarplattform. Genom att klicka på Registrera bekräftar du att informationen du tillhandahåller kommer att överföras till BigMarker-behandlingen i enlighet med deras användarvillkor och Sekretesspolicy .