Om
Fler kanaler, mer data än någonsin och digital transformation på samma gång ställer desto högre krav på oss som marknadsförare - men framförallt, kundens förväntan kring relevans & personifiering.

Framtidens marknadsavdelning efterfrågar på så sätt alltmer svar kring hur kundresan från betald marknadsföring till en organiskt sådan ska bli så sömlös och lönsam som möjligt.

Som en uppföljare till vårt populära webinar "Den kompletta digitala kundresan: Från prospektering till lojalitet" (med över 250 gäster) kommer vi i denna sändning djupdyka i ett fiktivt affärscase där vi steg för steg vägleder dig genom den digitala kundupplevelsen - hela vägen från hur du förbättrar din nykundsanskaffning till hur du gör dina befintliga kunder desto mer lönsamma.

Varmt välkommen!

Webinaret är kostnadsfritt och sändningen pågår i ca 60 minuter.

Har du inte sett vårt inledande webinar? Ingen fara! Sändningen kan du titta på i efterhand här: https://www.bigmarker.com/digiview/Den-kompletta-digitala-kundresan-Fr-n-prospektering-till-lojalitet
När
Onsdag, April 28, 2021 · 8:30 AM Stockholm (GMT 2:00)
WEBBSEMINARIET AVSLUTAT
Agenda
  • Kartläggning av den kompletta digitala kundresan: Hela vägen från nykundsanskaffning till kundlojalitet
  • Målgrupper, kanalval, budskap, innehåll och mätning
  • Q&A
Presentatörer
1618216726-5300dbf7a32cfeb2
Lisa Westgren
Project Manager & Senior Marketing Consultant på Recoordinate
Lisa har arbetat med Customer Experience under många år inom områden som CRM, Marketing Automation, Customer Journey Strategy, Customer Interaction Frameworks och Business Agility. Hon har som Project Manager ansvarat för flera stora tekniska implementationer av digitala kommunikationsplattformar och brinner extra mycket för att sammanföra det tekniska verktyget med en anpassad kund- och kommunikationsstrategi där kundupplevelsen sätts i fokus. Lisa arbetar idag på Recoordinate där hon leder implementationsprojekt och strategiuppdrag inom Customer Experience.
1618216729-e095d0427bba5986
Recoordinate
Stockholm HQ
Recoordinate grundades 2010 och har sedan dess hjälpt flera välkända varumärken i Sverige och Globalt med sin digitala transformation. Från ditt sätt att arbeta (Business Agility), till den infrastruktur du använder för att lyckas (processer och teknik), till bränslet i din organisation (AI, BI, Customer intelligence) kan vi stötta dig och säkerställa att du levererar en kundupplevelse i världsklass.
1618216716-786abf045f9d7147
Sofia Vinsa
Head of Strategy & Partnership på DigiView
Sofia besitter en djup förståelse för hur man länkar affären till den digitala kundresan med tillväxt och lönsamhet i sikte. Hon brinner för framtidens marknadsföring där sälj, marknad och IT lever i symbios med varandra vilket visar sig tydligt i hennes arbete med både B2B som B2C bolag. Hennes erfarenhet sträcker sig både nordiskt och globalt med företag inom retail, e-handel, franchise, finans, saas och IT för att nämna några. Sofia arbetar idag på den digitala marknadsföringsbyrån DigiView där hon leder leveransteamet och verkar som Strateg i uppdrag med bla WaterAid, Office Depot och Epicenter på internationell basis.
1618216711-662210065688ddf8
DigiView Agency
Stockholm HQ
Via en stark passion för kundupplevelse och försäljning grundades DigiView med ambitionen att skapa tillväxt och lönsamhet i en digital värld fylld av affärsmöjligheter. Genom vår breda erfarenhet inom beteendevetenskap, kreativitet och data har vi samlat branschens mest innovativa experter för att hjälpa företag som ditt bryta ny mark via affärsdriven digital marknadsföring. Häng med på vår resa och accelerera din tillväxt med några av våra expertområden vid din sida: Digitala kundresor i sociala medier, sök, display och video!