Om
Att mer än hälften av jordens befolkning numera är aktiva användare av sociala medier är ett faktum. Dessutom vet vi att nästan hälften av alla internetanvändare använder sociala medier som sökmotor inför ett köp.

Trots detta spenderas knappt en tiondel av den globala mediabudgeten på plattformarna och det hör till vanligheten att man underskattar kraften verktygen i sociala medier är kapabla till - och att kraven där är höga. Likaså prislappen, om man inte nyttjar verktygen på rätt sätt!

Så hur kan annonsering via sociala medier bidra till att uppnå era verksamhetsmål? Hur ska du tänka för att optimera din investering mot högsta möjliga avkastning? Och vilka plattformar är mest effektiva när det gäller att flytta kunden framåt i köpresan?

Det ska Ellen gå till botten med i detta webinar.

Varmt välkommen att anmäla dig till detta unika tillfälle där vi hoppas kunna inspirera dig med handfasta lärdomar och insikter kring kostnadseffektiv kampanjplanering och optimering mot lönsammare resultat i sociala medier!
Agenda
  • Tekniska fundament
  • Kampanjplanering & mediemix
  • Prospekteringsstruktur, budgetplanering och målgrupper
  • Rapportering och utvärdering
Presentatörer
D
DigiView Tech
1610361658-df4daa2ee07f61e8
Ellen Lidbrink
Head of Performance på DigiView
Ellen är Head of Performance på den digitala marknadsföringsbyrån DigiView. Med sin spetskompetens inom performance marketing och distribution av digitala kundresor har Ellen hjälpt både svenska, nordiska och globala företag med sin tillväxt och lönsamhet via affärsdriven annonsering i sociala medier & sök. Idag hanterar hon annonseringen för några av DigiViews nyckelkunder inom både B2B och B2C såsom Office Depot & WaterAid.
1610361653-da5423e5e5d5a0ce
DigiView Agency
Stockholm HQ
Via en stark passion för kundupplevelse och försäljning grundades DigiView med ambitionen att skapa tillväxt och lönsamhet i en digital värld fylld av affärsmöjligheter. Genom vår breda erfarenhet inom beteendevetenskap, kreativitet och data har vi samlat branschens mest innovativa experter för att hjälpa företag som ditt bryta ny mark via affärsdriven digital marknadsföring. Häng med på vår resa och accelerera din tillväxt med några av våra expertområden vid din sida: Digitala kundresor i sociala medier, sök, display och video!
This Webinar is for Channel Subscribers only. If you have already registered, use the link in your registration confirmation email or log in