Over deze livestream
Geestelijke gezondheid, psychosche welbevinden, veerkracht, stress, burn-out,...Een thema die het voorbije jaar meer dan ooit aan belang heeft gewonnen, zowel in de samenleving, als in de zorg -en welzijnssector. Een thema waar dus graag een frisse duik in nemen.

Het ONLINE Summer Event zal live uitgezonden worden vanuit onze In4care studio in BC10. Wat mag je verwachten? Een dynamische talkshow met gasten, heel veel gasten en inspiratie.

Centrale gast is kinder -en jeugdpsychiater Binu Sing, Zij ontvangt samen met moderator en directeur van In4care Nico De fauw volgende gasten:

*Patrick Penders, directeur van Psychiatrisch Centrum Sint-Amandus in Beernem. Over de toekomst van de (residentiële) psychiatrie

*Tom Van Daele, onderzoeksleider van de expertisecel psychologie, technologie en samenleving bij Thomas Moore over de impact van innovaties in de geestelijke gezondheidszorg.

*Eva De Jaegere, research coördinator bij VLESP ( Vlaams Expertisecentrum Suïcidepreventie) over de mogelijkheden van serious games, in het bijzonder "Silver".

*Philip Bocklandt, docent online hulp aan de Arteveldehogeschool over het project onlinehulp-apps.

*Start-ups Moonbird en Bloomup vertellen ons over wat de impact kan zijn van hun innovatieve oplossing.

*Tineke Foblets, Project manager bij VITRA over het belang van design op het mentale welbevinden.

*Kristof Biesemans, Preventieadviseur psychocoiale aspecten bij Liantis over het belang van en hoe digitaal detoxen.

In4Care partners